Recommendation: the Aphasia Access Conversation podcast

The multi-professional network Aphasia Access (US) is a true inspiration! Their mission is to grow ”a network of healthcare, business, and community leaders to advance lifelong communication access for people with aphasia” based on the holistic Life Participation Approach to Aphasia (LPAA). They ”believe a world is possible where all people with aphasia participate fully in life”.23482878_10155621027065664_431936211_o

Aphasia Access produces a podcast (available at www.aphasiaaccess.org/podcasts and where ever you find your podcasts) where professionals and renowned researchers such as Aura Kagan, Nina Simmons-Mackie, Audrey Holland and Barbara Shadden (who all influenced my work significantly!) share their stories, insights and aha moments. What a great way to learn more about their experiences!

 

2 tankar kring ”Recommendation: the Aphasia Access Conversation podcast

 1. Karin

  Hej Helena och tack för tipset! Känner mig lite omodern som aldrig lyssnar på poddar, men detta blir perfekt för en tågresa imorgon. Hälsningar Karin Myrberg

  Svara
  1. Helena Taubner Inläggsförfattare

   Hej! 🙂 Då hoppas jag att du får en trevlig stund på tåget! Jag har lyssnat på avsnitten från början, och idag lyssnade jag på Barbara Shadden som pratade om identitet och jag är helt uppfylld! Jag skriver just nu om identitetsfrågor och hänvisar till många av hennes texter – och att då få lyssna på henne en stund var helt fantastiskt. 🙂 Vi hörs! /Helena

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *