Lärande nätverket är igång!

Ett av Digga Hallands delprojekt handlar om att etablera och starta ett lärande nätverk mellan samverkansparternas delprojektledare. Idag onsdag, startade nätverket under ledning av Mats Holmquist, Lektor i arbetsvetenskap på Högskolan i Halmstad.

Genom att ta upp gemensamma frågor och utbyta erfarenheter mellan varandra kan nätverkets medlemmar tillsammans utveckla kunskaper och dra lärdomar som de kan använda i projektarbetet. Det är syftet med att starta och driva ett lärande nätverk i projektet Digga Halland. Det lärande nätverket är ett av Digga Hallands delprojekt som Högskolan i Halmstad driver. Utöver det lärande nätverket ingår även en serie av filmer i  detta delprojekt. Filmerna ska skildra och följa de övriga delprojektens processer.

Delprojektledarna i Digga Halland tillsammans med Mats Holmquist, Lektor i arbetsvetenskap på Högskolan i Halmstad.

– Det är skönt att inte vara ensam om utmaningarna, jag har trott att de bara var hos oss som detta var en utmaning. Det är bra att få möjlighet att dela erfarenheter mellan oss delprojektledare.

Så lyder ett citat från en av nätverkets deltagare efter första träffen på Högskolan. Nu kommer gruppen att träffas kontinuerligt under året och in på nästa år 2020, totalt åtta planerade träffar. Detta med förhoppning att starta en lärprocess mellan delprojektledarna i Digga Halland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *