”Jätteroligt att få vara med och engagera sig!”

I Falkenbergs kommun är Digga Halland en del av ett större projekt som kallas PIO. Delen som tillhör Digga Hallands utbildningsinsatser är den utbildning som personalen ges vid tester av ny digital teknik men även när medarbetare under processens gång får vara med och utvärdera, ställa krav och diskutera.

Hildur Persdotter Karlsson, som tycker att det är jätteroligt att få vara med och engagera sig, är en av flera personer som vi stiftar bekantskap med i Falkenbergs första film. Filmen är en del av delprojektet ”Lärprocesser” som handlar om att vi i Digga Halland ska följa de lokala utbildningsinsatser som görs, genom att filmdokumentera. Vi får även lyssna till Ann Green, enhetschefen som pratar om hur viktigt det är att lära sig mer om den digitala tekniken, för att kunna möta framtidens efterfrågan på deras service och tjänster. Inledningsvis berättar projektledaren för PIO-projektet om Digga Halland och förklarar vad Falkenberg gör för att investera i sin vård- och omsorgspersonal.

– Personalens engagemang och kunskap är jätteviktig att ta vara på!
Hildur Persdotter Karlsson

Vad som framkommer tydligt i filmen är att det finns en positiv förväntan på att låta personalen får vara med och tycka och tänka. De råder också en enighet kring hur viktig projektets satsningar är idag och för framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *