Nedräkningen har börjat – snart dags för slutkonferens!

Nytt program med tillskott i form av en digital utställning och en hälsning från moderatorn. Nedräkningen har börjat och slutkonferensen Dela Digga Halland sänds snart live! Du har väl redan bokat upp tillfället i kalendern?

Mycket har hänt sedan i maj när det ursprungliga tillfället för konferensen skulle ägt rum. En hel sommar har hänt och en uppsjö av digitala möten och social distansering. Projektet har fortsatt att förbereda och anpassa konferensen för att snart, den 26 november, bjuda in till projektets avslutning. Konferensen går under namnet Dela Digga Halland, där dialog, underhållning och inspiration står i fokus för att du som besökare ska få ut mycket som möjligt av projektets resultat. Du kanske har varit deltagare i projektet eller hört talas om Digga Halland, eller är du någon helt annan person med intresse för digitalisering av vård och omsorg. Oavsett vem du är så är du varmt välkommen att ta del av slutkonferensen och fira avslutningen med oss.

Här hittar du livesändningen

Slutkonferensen kommer livesändas från webbsidan där all information om konferensen finns samlad. Här kommer du också hitta till den digitala utställningen – olika digitala rum där du ges möjlighet att ta kontakt med representanter från kommunerna och Region Halland för att höra och ställa frågor om deras digitaliseringsarbete. Även den här informationen kommer finnas på webbsidan där livesändningen visas.
hh.se/diggahalland

Sneak peak – hälsning från moderator

Rebecca Sellergren kommer vara moderator för konferensen. Här bjuder hon på en sneak peak och hälsar er varmt välkomna.

Moderator Rebecca Sellergren hälsar välkommen till slutkonferensen.

Läs mer

Om konferensen: https://hh.se/samverkan/kompetensutveckling/digga-halland/dela-digga-halland.html
Skriv upp dig på nyhetsbrevet: https://hh.se/samverkan/kompetensutveckling/digga-halland/nyfiken-pa-projektets-resultat.html


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *