Finalister i Lätt att sprida- priset 2020

Kungsbackas digitaliseringscoacher har arbetat med att fånga upp medarbetarnas idéer och prova nya lösningar i projektet, något de kallat för ”Minipiloter”. En av lösningarna har chans att vinna ett pris under innovationsveckan.

Med nyckelfria dörrar underlättas personalens arbetsuppgifter – en lösning som digitaliseringscoacherna arbetat fram i projektet,

Det är inom projektet Digga Halland som digitaliseringscoacherna har testat olika lösningar på problem inom ramen för ”Minipiloter”. En lösnings som testats är nyckelfria dörrar. Tidigare hade personalen svårt att komma igenom dörrar med händerna fulla, t.ex. in tvättrummet, men efter att en app installerades låses dörren upp och öppnas automatiskt. Nyttan som lösningen bidrar med är att arbetet underlättas, det blir bättre ergonomi, tidsbesparing och bättre basala hygien.

Nu har lösningen chansen att vinna ”Lätt att sprida- priset 2020” som utses under Innovationsveckan. In och rösta på Kungsbackas bidrag!

Läs mer

Rösta här: https://innovationsveckan.nu/latt-att-sprida-priset-2020-tavling/
Innovationsveckan: https://innovationsveckan.nu/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *