FLUM

Flum är Poesi i Hallands tidskrift. Här kan man läsa egensinninga dikter av hallandspoeter, njuta av många illustrationer, inte minst foton.

Flum

I senaste numret av tidskriften kan man läsa om Poetry slam – tävlingar i estradpoesi. Originaltexter framförs av poeten själv helt utan rekvisita. Poetens rörelser och uttryck är det viktigaste vid bedömningen som görs av personer utvalda från publiken. Vill man lyssna på Hallands poetry slamvirtuoser och uppleva den härliga stämningen har man chansen den 1:a april då hallandsfinalen går av stapeln efter vårens uttagstävlingar. Ännu mer poetry slam blir det i Halmstad den 30 april-3 maj då det blir Sverigefinal på Halmstads teater.

Alla nummer av Flum finns naturligtvis i Hallandsrummet på Högskolebiblioteket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *