Här kan du följa vår resa!

Välkommen till Digga Hallands blogg! Den här bloggen drevs av projektet Digga Halland under åren 2018 till och med januari 2021. Här kan du som besökare få inblick i projektets aktiviteter, bekanta dig med deltagare som var med i projektet, och lära känna några av Hallands drivkrafter som arbetat för att skapa förutsättningar för vård- och omsorg att digitaliseras. Vi hoppas du har nytta av våra inlägg och välkomnar dig som ny eller trogen besökare till projektets blogg!

Vad vill du veta mer om?

Det har hänt väldigt mycket i Digga Halland och därför vill vi hjälpa dig att hitta rätt. Här kan du se olika aktiviteter som har pågått i projektet och sortera innehållet efter kategori. Klicka på kategorierna för att få upp relevant flöde på bloggen.

Aktiviteter

Utbildningar, konferenser och olika tillfällen att testa digital teknik är några exempel på det du hittar under ”aktiviteter”. Här kan du ta del av allt fantastiskt som händer i projektet.

Lärprocesser

Vi har alla olika vägar mot samma mål. Med lärprocessfilmerna följer projektet olika lokala insatser med filmer och fångar processen och utvecklingen av projektet i varje kommun/region. Lärprocessfilmerna tas fram i samarbete med studenter på Högskolan i Halmstad.

Månadens medarbetare

Månadens medarbetare är en serie som går ut på att uppmärksamma medarbetare och projektdeltagare som bidragit med inspiration, energi och engagemang att utveckla och digitalisera verksamheten.

Övrigt

Projektspecifika händelser som vi har delat och berättat om. Här hittar du uppdateringar från projektmöten till aktiviteter där vi medverkat på mässor och konferenser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *