Har den digitala mognaden påverkats i Halland?

För ett år sedan skickades en enkät ut i projektet Digga Halland med syfte att undersöka den digitala mognaden inom vård och omsorg i Halland. I samband med att de flesta aktiviteterna nu genomförts i projektet, så är det dags att följa upp hur och om något har förändrats. Enkäten skickas ut till flera tusentals medarbetare inom vård och omsorg i Halland.

Medarbetaren får svara på frågor som handlar om deras erfarenhet och kunskap om att använda sig av digitala verktyg/tjänster/hjälpmedel. Frågor gällande delaktighet och förutsättningar är också något som följs upp. Resultat från uppföljningsenkäten kommer analyseras och reflektioner kommer göras utifrån om projektets insatser har haft någon inverkan på medarbetarnas digitala kompetens. Förhoppningen och målet med projektet är såklart att satsningarna ska ha gjort skillnad och drivit den digitala utvecklingen inom vård och omsorg framåt.

Vill du få veta resultatet?
Då ska du skriva upp dig på ett utskick av projektets resultatbrev. Där kommer du få presenterat delar av projektets resultat med hänvisning till vidare läsning.
Klicka här för att få utskicket.

Läs mer:

Hur ser den digitala mognaden ut i Halland?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *