Digitaliseringsambassadörer – ett framgångsrecept?

På Vitalis i augusti kommer digitaliseringscoacher och digitaliseringsombud att berätta om deras uppdrag i projektet Digga Halland. Frågan du kommer få besvarad är om projektet kan se att detta är ett framgångsrecept eller inte. Ta tillfället att lyssna på föreläsningen under Vitalis!

Ett smakprov på föreläsningen ”Digitaliseringsambassadörer- ett framgångsrecept?”.

Föreläsningen kommer visas digitalt under Vitalis den 26 augusti mellan 10.30-11.00.
Föreläsningen genomförs av Nina Pour och Pernilla Espling-Ek från Kungsbacka kommun samt Malin Karlsson och Jane Vild från Laholms kommun.

Vitalis är en e-hälsokonferens som arrangeras varje år och projektet Digga Halland har under projekttiden medverkat på olika vis för att sprida erfarenheter från, och kännedom om, projektet. Den här gången kommer projektdeltagarna att stå i rampljuset för att berätta deras historier och upplevelser av rollen som digitaliseringscoach/ombud.

För dig som inte har möjlighet att se föreläsningen på Vitalis så vill Digga Halland öppna upp för möjligheten att ändå ta del av framgångsreceptet. Vid intresse är du välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer: diggahalland@hh.se

Läs mer

Konferensprogram Vitalis: https://invitepeople.com/seminars/16961
Digga Halland på Vitalis 2019: http://blogg.hh.se/digga-halland/2019/05/22/digga-halland-pa-vitalis-2019/

Se föreläsningen

Fick du inte möjligheten att kolla på föreläsningen under Vitalis? Då ska du en ny chans! Nedan kan du se föreläsningen i sin helhet:

Föreläsning där digitaliseringscoacher och digitaliseringsombud liknande roller och uppdrag jämförs.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *