Månadens medarbetare mars

Varje månad uppmärksammas en medarbetare inom vård och omsorg lite extra. Personen som utses till månadens medarbetare har varit aktiv i olika aktiviteter i projektet och inspirerar sina medarbetare till att utvecklas. Medarbetaren för mars heter Malin Karlsson!

Malin inspirerar andra genom att dela med sig av sina upplevelser och lärdomar av digitaliseringsarbetet. Hon försöker med positiv anda att driva förändringen framåt. Som ett steg i sin personliga utveckling har hon frivilligt ställt upp att medverka på Vitalis till hösten och representera Digga Halland. Med sin medverkan i förberedelser och samtal med gruppen bidrar hon med kunskap och inspiration. Hon låter ingenting komma emellan, vare sig ett långt nattpass eller barnpassning.

Grattis Malin och tack för dina goda insatser!

Malin Karlsson arbetar som undersköterska i Laholms kommun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *