Månadens medarbetare februari

Varje månad uppmärksammas en medarbetare inom vård och omsorg lite extra. Personen som utses till månadens medarbetare har varit aktiv i olika aktiviteter i projektet och inspirerar sina medarbetare till att utvecklas. Medarbetaren för februari heter Pernilla Espling Ek!

Pernilla är en av digitaliseringscoacherna som utmanar sig själv genom att förbereda sig inför medverkan på E-hälsokonferensen Vitalis. Hon tar steget till en ny nivå efter flera APT-besök när hon tackade ja till att ställa sig på en större scen inför främmande publik. Hon växer verkligen i sin roll som digitaliseringscoach, vilket inspirerar andra!

Grattis Pernilla och tack för dina goda insatser!

Pernilla Espling Ek arbetar som undersköterska i Kungsbacka kommun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *