Presentationer i Designstudio hälsa

Under torsdagen har studenter från programmet Digital Design och Innovation (DDI) presenterat projekt de arbetat med i kursen Designstudio hälsa. Målet med kursen är att skapa innovativa lösningar i form av digitala tjänster, vilka ska underlätta för användare inom området. Studentprojekten har genomförts med externa uppdragsgivare från vård- och hälsosektorn och presenterades för uppdragsgivare, lärare och övriga åhörare. Kursen Designstudio hälsa är en i ledet av designstudiokurser på DDI där studenter arbetar i skarpa projekt och i nära samarbete med industri och offentlig sektor.

I samband med presentationen sändes även ett inslag på Sveriges Radio P4 där ett antal studenter, uppdragsgivare samt programansvarig Pontus Wärnestål intervjuades.

Klicka här för att lyssna på inslaget från Sveriges Radio.

(Tryck på playknapp uppe till höger för att starta uppspelning)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *