Tot ziens uit Nederland

Då var det dags att säga hej då!!!!

So long, farewell, auf Wiedersehen, adieu
Adieu, adieu, to yieu and yieu and yieu!
Det har varit väldigt kul att skriva om våra erfarenheter och upplevelser här i Tilburg.
Önskar bara att vi hade haft tid att skriva fler inlägg under tiden vi haft.
Vi hoppas att någon av er som läst kanske blivit liiiite sugen på att ta en termin eller två i Nederländerna.

Alla andra utlandsstudenter som vi pratat med här tycker precis som vi att det är fantastiska lärare med enormt mycket engagemang, intressanta kurser och på ett sätt lite mer praktiskt än i våra respektive hemländer. Vilket är något som jag (Emma) uppskattat väldigt mycket.
Sen har (och är) det mycket att göra hela tiden, dels för att vi inte är vana vid detta studiesätt men även för att allt runt omkring är nytt. Mycket att ta in, och i alla fall jag önskar att jag hade ett helt år här istället för enbart en termin.

Om två månader åker vi båda på praktik till vars ett nytt land. Patricia till Indonesien (Bali) för att arbeta med handikappade barn. Emma till Kenya (Nairobi) för att samarbeta med två andra studenter och göra en musikvideo som ska promota den organisationen som vi åker med, för att förklara det så enkelt som möjligt!!
I Januari är vi tillbaka i vår gamla vanliga klass i Halmstad (som vi faktiskt saknat lite). Två enorma erfarenheter rikare!!

Avslutar med att säga att vi båda klarade båda tentorna vi nyligen hade…. med god marginal!! Tjohoo!!!!!! Vad bra vi är!!

Ps: Dagens tips…. åk bara gör det!! Man kan inte ångra en termin utomlands, inte ens i lilla Nederländerna!!!!
So long, farewell, auf Wiedersehen, goodbye
Goodbye, goodbye, goodbye

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *