Här kommer första inlägget för alla nyfikna själar där hemma. Mitt namn är Sandra Svan oh jag läser till förskollärare, termin 5.  Jag har nu fått möjligheten att göra min VFU i Uganda på min mosters skola (som jag för övrigt kommer att bo hos också.), Ambrosoli international school där jag ska vara i en grupp med de minsta barnen på skolan, barnen är i åldrarna 3-4 år. Ni kommer här få följa delar av min resa här i Uganda. Trevlig läsning 😀

Jag kom fram igår kväll lokaltid 22.45 men svensk tid 20.45. Efter en tidsresa framåt i tiden och 12 fysiska timmar på flyg var jag mör när vi kom till huset. Det har varit mycket förberedelse och shopping av en helt ny garderob innan, då min garderob inte var anpassad för att vara lärare på en internationell skola där shorts, korta klänningar, spagetti linnen och skor som inte sitter fast på foten är tillåtet. Men jag har hittar allt jag behöver (tror jag) och sen får jag klara mig utan det som jag inte har helt enkelt.

I morgon är första dagen på skolan och jag ska visst gå upp kl 6 vilket är kl 4 i Sverige… vi får se hur pigg jag är då ;). Jag kommer försöka uppdatera ca 2-3 ggr i veckan med lite bilder och med vad jag gör här. Ha det så bra så länge så hörs vi snart igen!

En tanke kring ”VFU i Uganda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *