En vanlig vecka

Hej igen!

Vi är nu inne på den tredje av de fyra veckor som ni  kommer kunna följa mig på utlandsbloggen. Det är även så att jag bara har ungefär fyra veckor kvar av mina studier här i Barcelona, vilket innebär att tentor, presentationer och inlämningar börjar komma närmare.
Det är svårt att tänka sig att tiden här snart är över.
Men som man brukar säga – Tiden går fort när man har roligt!

Den första större inlämningen ska vara inne imorgon (Fredag 12/5) och syftet med denna är att analysera ett problem inom området business, genom att söka information från tidigare forskning på ämnet och sedan skapa sig en egen teori med hjälp av det material som vi har studerat i kursen.
Jag valde att studera agerandet och psykologin hos investerare, samt händelseförloppet under den så kallade ”dot-com”-bubblan som ägde rum på aktiemarknaden i slutet av 1990-talet och början av 2000-talet. Väldigt intressant, men mycket jobb.

Denna veckan har därför blivit en väldigt vanlig vecka med lektioner som vanligt, mycket studerande i biblioteket och även en hel del träning i form av gym och en löprunda med hopprepsträning. Att vara ute och träna i en så vacker stad som Barcelona är svårslaget, fin omgivning överallt och härligt väder.

views

view
Två bilder på utsikten jag fick ta del av under löprundan och hopprepsträningen. Barcelona är en fantastiskt vacker stad!

Ikväll så är planen att ha en liten avskedsmiddag med några av de nya kompisarna som jag fått här i Barcelona. Det är nämligen så att en av mina kompisar från USA kommer att åka hem nästa vecka och för att fira tiden som vi haft här, så tänkte vi att det va en bra plan att gå ut och äta gott och ha det trevligt.

Nu är det dags för mig att njuta lite av solen, innan det är dags att fortsätta med rapporten.
Ha det bäst! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *