Festival på universitetet

Hejsan!

Denna vecka checkar jag in från ett Barcelona där vädret verkligen börjar bli bra. Såg att det till och med skulle bli 25 grader och strålande sol på lördag, så det ser jag fram emot.

prognos
Vädret i Barcelona den kommande veckan.

Som nämnt i föregående blogginlägg så pågår just nu ”La Salle festival week” på universitetets campus.
Under denna veckan så äger ett flertal olika aktiviteter och trevligheter rum. Till exempel fotbollsturnering, basketturnering, international food court, vattenkrig och pokerturnering.
Alla dessa aktiviteter finns upplagda i en app, där man kan se vilka event som ska vara och även anmäla sig för att delta.

turnering
Turnering på skolan.

basket
Pågående basketturnering på skolan

Jag deltog i tisdags och idag (torsdag 4/5) och det va riktigt kul. Campus va fullt med människor, musik och en väldigt god stämning.
Jag träffade många personer från skolan som jag inte träffat innan, deltog i några av aktiviteterna och hade det väldigt trevligt.
Idag så ägde det internationella mat-evenemanget rum och då lagade studenter från olika delar av världen mat som är typisk för deras land. Jag kunde till exempel smaka mat från Mexico, Uruguay, Frankrike och flera andra länder. Väldigt gott och intressant.

marknad mat
Två bilder från den internationella matmarknaden.

Igår spenderade jag större delen av dagen med studier, eftersom att några av våra avslutande inlämningar ska lämnas in de kommande veckorna.
Inlämningarna här är tycker jag har varit väldigt bra upplagda. Vi har jobbat mycket med att analysera olika företag, för att sedan skriva kortare uppsatser om dessa och även haft projekt där vi själva har planerat strategier för att bygga varumärke eller marknadsföra diverse produkter. På detta sätt så kan vi lära oss utifrån hur det fungerar i verkligheten, vilket jag tycker är det bästa sättet.

På eftermiddagen så mötte jag upp tre kollegor från mitt extrajobb, som just nu är i Barcelona på en programmeringskonferens.
Vi gick ut och åt och jag visade dem till kyrkan Sagrada Familia, vilket var väldigt trevligt.
Jag jobbar för företaget på distans under min tid här i Barcelona och kommer att jobba där i sommar när jag kommer hem också.
Senast jag va inne på kontoret och jobbade va i Januari innan jag åkte, så det va kul att träffa dem igen.

sagrada
Kyrkan Sagrada Familia (som är väldigt svår att fotografera då det är en väldigt stor byggnad).

Hörs i nästa blogginlägg, ha det bra!
Vänliga hälsningar Andreas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *