Singapore i bilder

Hej!

Tiden rullar på och nu är vi redan inne i mars. Jag har min sista tenta i Singapore i slutet på april så jag får tidigt sommarlov i år. De flesta utytesstudenterna här planerar resor så fort dom är klara med skolan och själv funderar jag nu på Taiwan, Vietnam och Thailand. Men Singapore är förstås riktigt fint att vara i det också och jag trivs bra här. Det finns massor att se och göra!

img_3825Sentosa heter den konstgjorda ön som ligger en tunnelbaneresa bort från Singapore stad. Här finns allt en turist kan önska, som flera stränder som Siloso ovan, Universal Studios, akvarium, restauranger och nattklubbar. Det är fint, men allt är lite för konstgjort. Till och med stenarna som låg perfekt utspridda på stranden var konstgjorda.

img_3671
Matstånd med helstekt anka och kyckling. De ser ledsna ut men smakade gott.

img_3673

Poolhäng hemma utanför vår lägenhet. Det är bara vi som gillar solstolarna i solen så dem får vi ha för oss själva.

img_3752
Little Arabia levererar Aladdin-vibbar med denna fina moské.

img_3833I Chinatown finns en restaurang med Michelin-stjärna. Maten var inte så märkvärdig dock.

img_3536 Stor stad!

img_3960
Jag älskar dessa ”supertrees” som är mellan 25-50 meter höga och ser ut som något från en science-fictionfilm. På kvällarna spelar de musik och blinkar i olika färger.

Vi hörs!
/Mi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *