På äventyr i Bali

Hej!

Jag har varit i Bali på semester från studierna nu sedan i lördags och haft en fantastisk vecka. Vi är åtta studenter som hyrt en riktigt mysig villa här tillsammans. Bali är bara ungefär 2,5 timmars flygresa från Singapore så det var väldigt smidigt att ta sig hit, och eftersom det inte är mycket till stränder i Singapore (det är mest hamnar) kändes Bali som ett väldigt bra ställe att åka och gotta sig på. Vi har haft flera fina beach-dagar där några av oss surfat, andra dagar har vi åkt på sightseeing och sett vulkaner, tempel och risfält bland annat.

En av höjdpunkterna var när vi åkte gummiflottar i en helt underbart vacker flod, mitt i djungeln omgivna av vattenfall och palmträd. Vår guide styrde flotten till de största stenarna och guppen i floden så att det kändes nästan som att åka berg- och dalbana vid vissa ställen. Det var verkligen ett roligt sätt att få uppleva den fantastiska omgivningen där gröna trädgrenar och lianer hängde ner över vattnet och solen fick vattenfallen att glittra som regnbågar.

17036906_10154415914175687_888742115_o

På söndag åker jag hem till Singapore igen och då blir det att ta igen plugg som gäller. Men som utbytesstudent värdesätter jag verkligen att ta vara på varje tillfälle jag får att uppleva nya saker här. Resan till Bali har varit riktigt kul men det ska samtidigt bli lite skönt att åka tillbaka till Singapore som blivit vardag nu.

Vi hörs!
/Mi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *