Två Marketing Interns på vift i Sydney

Hej alla härliga! Nu tar jag (Sanne Norgren) och Felicia Lindqvist över stafettpinnen här på bloggen. Vi befinner oss just nu i Sydney, Australien för 3,5 månaders utomlandspraktik. Vi båda pluggar sista året på Internationella Marknadsföringsprogrammet och gör som sagt vår sista termin i Sydney. Vi ser detta som en super bra möjlighet! Att det finns möjligheten att göra praktik på programmet är otroligt bra. Vi båda hade kört utomlandsstudier om inte möjligheten till utomlandspraktik fanns. Det är otroligt utvecklande att få åka till ett annat land: massa nya människor, ”nytt” språk, nya miljöer och kulturer. Det är även riktigt bra att ha på CV:et när man väl kommer ut i arbetslivet. Så om ni tvekar på att åka, ÅK! Ni kommer inte att ångra er! Att Halmstad Högskola ger oss denna möjlighet är en av många anledningar till att vi valde att börja här!

Varför valde vi Sydney? Jo, värmen var en stor del i det hela. Varför inte passa på att dra sig ifrån den svenska kylan och njuta av lite värme. Sen har vi båda hört att det ska vara väldigt fint här och att alla människor ska vara väldigt trevliga. Att sen vi lyckades att få bra praktikplatser här är otroligt kul. Jag (Sanne) är på en PR-byrå som heter Believe Advertising som gör PR för bland annat SEIKO, Young Living, Birkenstock, HEAD och massa andra roliga märken. Felicia är på ett företag som håller på med ”Gap-Year” resor för Backpackers som heter Ultimate Travels. Just i skrivande stund är hon faktisk med på en två dagars resa till en strand som turledare och lite fotograf.

Vi kommer mest att fokusera på bilder i kommande inlägg, men även bjuda på en hel del inside- tips på roliga aktiviteter och saker att göra i underbara Sydney.

Hoppas ni vill hänga och läsa om vår tid här! Har ni frågor om landet, praktiken, oss eller vad som helst så är det bara att kommentera under inläggen så ska vi svara så gott vi kan.

Ciao/ Sanne och Felicia

En kort presenation av oss två:
Två härliga tjejer som är i Sydney på praktik. En från gnällbältet, närmare bestämt Strömsholm och en från delen i Sverige där mat heter maud, Skåne, Brösarp. Sanne heter Strömsholms tösen och Felicia heter skåningen, 22 år respektive 23 år. Vi båda pluggar på Internationella Marknadsföringsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Sista terminen är vi iväg på praktik innan det är dags för examen. Vi båda är glada och positiva och älskar att hitta på olika aktiviteter och ta oss an utmaningar.        

        Här har ni oss två, Sanne Norgren till vänster och Felicia Lindqvist till höger.

        ghjklghj                          

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *