Brandutbildning och presentation

Den här veckan kommer hädanefter att minnas som terminens tuffaste vecka. Jag har inte haft många dagar då jag inte haft hela dagarna planerade till fullo. Genomgående för alla dagar fram tills idag är designstudion. I måndags var jag på brandutbildning på BAS i Halmstad med studentkåren och lärde mig mycket om att förebygga bränder. Jag fick även testa använda brandsläckare!

På tisdagen fortsatte vi med studion. Jag tänkte jag skulle visa lite mer av vad vår resultat blev men det får vänta tills efter helgen eftersom jag inte är hemma under helgen. Onsdag kväll var jag på Smålands Nation och varvade ner lite med mina vänner inför morgondagens presentation. Torsdag var veckans största dag. På förmiddagen presenterade vi vårt projekt inför klassen och uppdragsgivare. Tyvärr så kom inte får uppdragsgivare men klassen och lärarna fick duga!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *