space6

Studentfest – Spacestation

Hej!

Under helgen har jag varit uppe i Göteborg med ett par vänner på studentfest. Studentfester arrangeras lite överallt i Sverige under året och en av dem heter Spacestation. Spacestation arrangeras av studenter som pluggar på Göteborgs Universitet.

Helgen började med tågresan upp på fredagen, följt av karaoke på deras studentkår. Det är alltid upplyftande att åka på studentfest för stämningen är alltid upp till taket. Varje gång jag åker på studentfest lär jag mig känna nytt folk samtidigt som jag träffar vänner från tidigare resor. På lördagen deltog vi på lekarna och senare under kvällen på sittningen där alla deltagare sjöng och gycklade för fulla munnar. Viktigt att veta är att jag och mitt lag vann slime-kriget som var en av lekarna!

Det som var speciellt för den här studentfesten var att den nystartade kvasiföreningen, GötaHelsing, åkte dit och representerade. GötaHelsing är en kvasiförening som jag är med och startat. Vi är just nu fem engagerade studenter i Halmstad som gillar att hitta på saker tillsammans. Sen har vi tagit det till nästa nivå genom att då starta en studentförening. Syftet med att starta upp GötaHelsing är att sporra andra eller att helt enkelt väcka studentkulturen i Halmstad som är lite halvt sovande just nu. Den som är med i GötaHelsing bär den röda baskern som ni kan se på bilder nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *