Veckan som försvann med vinden

Hej på er igen!

Det slog mig under måndagen att jag totalt glömt bort att blogga här förra veckan.  De senaste veckorna har jag haft fullt upp med både designstudion, studentkåren och mitt marginella liv utöver det. Därför blir det här en liten sammanfattning av vad som är på gång i mitt liv just nu!

Till att börja med så var det valmöte i torsdags (16/4) och jag blev vald till att sitta som ordförande nästa verksamhetsår i Hjärter 6. Jätte kul men jag vet med mig att det kommer vara den största utmaningen än i mitt liv eftersom det är ett heltidsjobb (utöver studierna). Jag är definitivt taggad på det och är nöjd med de som blev invalda i min styrelse så det ska nog gå bra.

Kårstyrelsen har haft teambuilding i form av laserdome. Jag som innan vi körde ansåg mig vara en mästare fick extremt mycket stryk och får leva med att jag inte är lika bra som jag var när jag var yngre. Efter laserdome åt vi på restaurang tillsammans vilket indirekt var vår avslutningsmiddag efter ett fartfyllt år. Vi har haft ett organisationsmöte där vi satte upp studentkårens organisation på väggen och sen utvärderade den. Givande och förhoppningsvis är förändringen positiv!

Utöver det så har studentkåren bistått med fika och lokal till Klädbytardagen 2015 i Halmstad. Min insats bestod av riggning, fika och städning.

Idag åker jag till Göteborg för att delta på studentfesten Spacestation. Mer om det på söndag och mer om designstudion nästa vecka!

Over and out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *