Ombyggnation i Casa del Max

Under påsken har jag haft fint besök av mina föräldrar som hjälpte mig vårstäda och möblera om min lägenhet. Jag har sett fram emot att möblera om min lägenhet i flera veckor nu och äntligen fick jag chansen!

Jag har lånat en cirkelsåg av studentkåren för att kapa av en bit av min bordskiva. Det var första gången jag använde ett sådant verktyg och det var spännande. Förutom att rensa ut halva lägenheten och flytta upp saker på vinden och varit på IKEA för att köpa några nya möbler. Jag och mamma måste tagit oss igenom IKEA på rekord tid. Drygt en timme och då hann vi även äta lunch. Nu sitter jag här i min nästan nya lägenhet och njuter av söndagskvällen.

På tisdag är jag tillbaka i designstudio men ny energi efter en lång påskhelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *