På god väg att ta över Högskolan – Blogg + Instagram

Hej!

Känns som det var längesen jag hälsade på er i ett inlägg så det var dags igen. 🙂 Som tidigare skrivit så är jag mitt uppe i kursen Designstudio: Hälsa och spenderar i princip hela dagarna med det projektet. Men det är viktigt att hinna koppla av och göra något som är kul också. Inte för att studiokurserna är tråkiga men ni förstår vad jag menar. Den här veckan har blogginläggen skjutits lite på. Det är därför jag sitter här på Påskafton och skriver mitt första inlägg för veckan. Det här beror på att jag just nu också, förutom min studentblogg, har hand om skolans instagram konto. Fantastiskt kul att få dela med sig av sin vardag och att folk visar intresse för det. Om ni vill följa mig på Högskolans instagram så heter den: hogskolanihalmstad. Men glöm inte bort mig här!

Den här veckan har jag, förutom designstudion, varit på Smålands. Smålands är den sista nationen som finns kvar i Halmstad. Nationer är mer vanligt i till exempel Lund. På Smålands Nation brukar jag och några vänner hänga (varje onsdag), spela lite uno och ta något att dricka.  Mer om det på onsdag nästa vecka! Under onsdagen var jag och några i klassen på föreläsning och det var nästan så att jag sprack av inspiration när Stefan Hyttfors föreläste om framtiden.

I torsdags var jag på intervju för sexmästeriet och det kändes bra. Förhoppningsvis tycker de att jag är rätt person för jobbet och bli nominerad till posten jag sökte. Igår var det möte med kårstyrelsen där vi bland annat pratade om uppkommande evenemang så som LAN, bal och en buggkväll.

Glad påsk på er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *