Max Angenius – En sån där student på en sån där högskola

Hej välkommen till min lilla del av Högskolans hemsida!

Eftersom detta troligtvis är det första inlägget ni läser som jag har skrivit så tänkte jag introducera mig. Mitt namn är Max Angenius, jag är 21 år gammal och pluggar mitt andra år på Högskolan i Halmstad. Programmet jag läser heter Digital Design och Innovation och min klass är den första någonsin som läser det. Med andra ord är det väldigt nytt!

Under tiden som jag driver den här bloggen kommer ni få ta del av mitt studentliv. Jag kommer dela med mig av mina tips och knep om hur jag lever och njuter av min studietid, men även vad jag pluggar och vad det kan bli av mig i framtiden. Jag kommer skriva två inlägg per vecka och till en början kommer det ej vara två specifika dagar varje vecka. Framöver kommer det även finnas bilder tillhörande det jag skriver om men idag får det räcka med lite introduktion och förväntningar!

Det finns möjlighet att kommentera och tveka inte. Jag ska göra mitt bästa för att besvara allt!

Tack för mig och på återseende!

En reaktion på “Max Angenius – En sån där student på en sån där högskola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *