SveMed+ i ny version

SveMed+ är en databas som produceras av Karolinska institutet.

Innehållet är artiklar från ca 100 skandinaviska tidskrifter inom medicin, odontologi, hälso- och sjukvård, arbetsterapi, omvårdnad och sjukgymnastik. Några av tidskrifterna indexeras även i PubMed och Cinahl.

Vad är nytt?

I den nya versionen är det enklare att begränsa till vissa publiceringsår och man kan söka vidare genom att kombinera tidigare sökningar från sökhistoriken på samma sätt som i PubMed och CINAHL. Den avancerade sökningen ger olika möjligheter att söka med MeSH-termer.

Referenshantering

Export av referenser till EndNote eller i RIS-format går att göra direkt från sökresultatlistan.

» Sök i SveMed+

Mer information på KIB:s webb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *