Fråga en bibliotekarie …. eller en ninja

Det finns många sätt att få tag på information. Om ni har kört fast med informationssökningen i samband med er uppsats har biblioteket tjänsten Boka en bibliotekarie där ni kan få lite extra handledning.

En lite annourlunda källa till information (som kanske inte är lämplig i samband med uppsatsskrivning) är podcasten Ask a Ninja. För er som har missat det är det fredag idag igen (och jag är ungefär lika pigg som förra veckan). Ta en titt på ett exempel på ninjans visdomsord nedan.

2 reaktion på “Fråga en bibliotekarie …. eller en ninja

  1. Lotta Berggren

    Hej Anna!
    Helt underbar! Vågar jag köra denna som introduktion till uppsatskursen i sjuksköterskeporgrammet?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *