Mac vs PC

Vilket som är bäst av Mac och PC datorer är en långtgående kamp. På biblioteket finns bägge typerna. I dagarna har vi fått in ett antal nya iMac som definitvt är värda att komma in och titta på. Riktigt läckra. När det gäller design är Mac i min mening överlägsen. Annars kan hela Mac vs PC frågan summariseras av följande video.

3 tankar kring ”Mac vs PC

 1. Margareta M

  Mac totalt överreklamerad vs PC om man förstår hur en PC skall och bör användas. Vad är det per automatik som säger att man måste hålla på med spel bara för att man är en PC-användare? Totalt befängt.
  Vill man slippa tänka och utvecklas i kreativitet, ja då är Mac ett bra alternativ och är dessutom sken och yta det viktigaste att visa upp, så visst skaffa en Mac.
  Sandlådedebatten i YouTube-inslag 1 är inte relevant. Bägge har sina förtjänster och sandlådedebatten lär fortsätta.

  Lite skrämmande är att hh-biblioteket på detta sätt visar tendens till lätt oetisk marknadsföringstaktik.
  Quo vadim?

  Margareta M, student hh

  Svara
 2. Fan of Margareta

  Håller helt och med Margareta om precis allt. Tänkte länge skriva ett inlägg om detta, men avvaktade i brist på mod. Bra att någon vågar visa framfötterna – bibliotekets blogg är ingen plats för mac-marknadsföring!

  Svara
 3. annanistor Inläggsförfattare

  Marknadsföring? Tja, vi får inte betalt men annars kan man väl säga att vi marknadsför att vi fått nya datorer och den här gången råkar de vara Mac. Lovar att skriva när vi får nya PC också. Bloggen=fel ställe? Vi startade den här bloggen för att marknadsföra nya resurser och nyheter, för att ge våra användare möjlighet att kommentera och för att ha lite kul. Verkar som vi lyckades bra med Mac vs PC inlägget. Håller med om att det är bra att man visar framfötterna. Kommentera mera! Avslutningsvis: videon är ett exempel på”kul”-biten i bloggen och är inte reklam för vare sig Mac eller PC. Det finns förresten en fortsättning där också Linux får vara med på ett hörn.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *