Snart 18 veckor i Austin

På jobbet

denna vecka har jag bl.a. besökt Professor Peter English Final exam. Mycket intressant. Han lät studenterna sitta i två timmar och fylla i svaren i en ”scantrone” , dvs. kryssa i rutor för rätt val av ”multiple choise” frågor. Efter att de lämnat in denna så fick de sätta sig tillsammans med andra kursare och fylla i en ny ”scantrone” efter att de diskuterat vilket svaret kunde vara. 80 % av den individuella och 20 % av den gemensamma räknades till deras ”grades”. Jag frågade några av studenterna vad de tyckte om detta och alla jag frågade var positiva och det var häftigt att se o höra hur de använde sin kunskap och logiskt försökte diskutera fram det gemensamma svaret.

Nu tänkte jag låta ett antal bilder och ord tala för vad jag kommer att sakna och vad jag inte kommer att sakna när jag lämnat Austin.

Jag  kommer att sakna:

Den inspirerande lärarna, Statyerna, The Texas spirit, Barnasinnet, Alamo Draft house-bio o hamburgare på samma gång, varmt väder och varmt bad, Aqua texercise, studenterna, kollegorna och TA´s, TIDES korridor,  Ann, Scissortail Hill, alla kloka skyltar…, det vackra campusområdet…

 

Jag kommer inte att sakna:

Austins komplicerade återvinningssystem, den höga halten av ”moulds”, de livsfarliga skotrarna, de häftiga regnen, de fönsterlösa mörka labben, det iskalla stengolvet, naturen (förutom Big

Bend), avgaser och bilarna

Till sist vill jag tacka STINT och Högskolan i Halmstad som gjorde denna resa möjligt.

DET HAR VARIT FANTASTISKT!

Jag fick tom en gata uppkallad efter mig!!!

Vi ses 2019!

Hej o kram från Eva

2 tankar kring ”Snart 18 veckor i Austin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.