16 veckor i Austin

På jobbet …..

Nu märks det att terminen snart är slut. Det pratas mycket om städning av labb på mötena och studenterna har fullt upp med att redovisa sina projekt.

Så här i sista stund har jag även besökt en lärare inom kinesiologi, Philip Stanforth- Min tanke är att hans och våra Biomedicinstudenter ska utbyta mätresultat (BT, puls, mm vid löpning etc.) och kommunicera via internet- lite internationalisering. Det verkar dock som han inte riktigt vill hänga på min idé trots att jag försäkrat honom om hans minimala arbetsinsats. Nå, jag försöker e-posta honom nån  gång till innan jag ger upp…

Jag har även diskuterat ett annat internationellt samarbete, då inom Nutrition. Här verkar det mer lovande. Drew Hays, som är nutritionist kommer att kontakta mig för att fortsätta diskussionen om hur detta samarbete ska gå till, kul!

Nedan kommer lite bilder, bl.a på mig och de TA jag jobbat nära i SIAD classen.

Och några bilder på FRI-studenternas intensiva arbete med ett enormt stort ”spread sheet” där de skulle, med hjälp av qPCR (gen kvantifiering), räkna ut ut mycket humant E.coli (tarmbakterier) som de hittat i bottenslammet i Waller Creek. Det hittade inte så mycket…

På lördagen, min fritid,

denna vecka ägnades åt ett besök på Mt.Bonnell……..

Det var” kortbyxeväder” igen i lördags- sköönt! Sedan cyklade jag ner ”Down town” och tog hela rundan runt Colorado floden…..

Och, ja, jag blev lite trött efter 4 timmar på cykeln

Och söndagen ägnades åt detta……..

Sicken decor! Musiken var också bra, nästan lite för dramatisk…

Detta var min näst sista blogg. Hoppas vi ”ses” om en vecka, då för sista gången under min Austinvistelse…. PS. Sista veckans fritid tänkte jag att fylla med flera olika musikupplevelser….

Kram Eva

4 tankar kring ”16 veckor i Austin

  1. Eva

    Tack Maria!

    Detsamma! Min första dag pa gobbet blir den 2 Januari…. Men jag ar hemma i Sverige igen i nästa vecka.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.