13 veckor, snart… i Austin

Arbetet denna vecka

har bestått i att förbereda en workshop om kritiskt tänkande som jag ska ansvara för den sista november.

Jag har som vanligt följt med i vad FRI-kursen haft för sig. Nu ska studenterna spåna fritt och stort- de har fått i uppgift att komma på en frågeställning rörande Urban Ecosystems som ingen tänkt på tidigare, gärna gällande något annat ställe än Austin. Inte dåliga krav de ställer på nybörjarstudenterna…

Jag har idag följt med Audrey när hon observerade hur en lärare genomförde sin undervisning. Läraren kommer att få både skriftlig och muntlig feedback och några goda råd. Det blir inte nådigt för er andra när jag kommer hem och vill testa denna metod på er….: ) men kul!

I morgon ska jag tillbringa tre timmar i labbet med SIAD-kursen, jag ska då hjälpa till med att bedöma studenternas muntliga presentationer. Vi får se hur det går. Jag ska också hinna träffa Lynda och prata internationalisering, hade jag tänkt.

Min fritid

har bl.a. spenderats på en träningstennistävling, Round Robin. Jag spelade så bra att jag blev värvad till att spela seriespel, men eftersom jag snart ska hem så fick jag tacka nej, men lite kul var det att få frågan! På fredagskvällen var jag och tittade på Waller Creek show. De är ett sätt att uppmärksamma denna lilla creek och tydligen ska Austin rusta upp delar av ån så att det blir mer grönområde runt den. Några bilder från showen:    

Efter denna vandring längs Waller Creek så cyklade jag till Hide Out theater och tittade på en Improv show, The Big Bash. Såå duktiga de var, så många skratt blev det. Jag cyklade sedan hem ensam i natten…….

 

Men sedan i går kväll är jag inte ensam längre.

Det kom några tårar när jag såg Gunnar komma ut från tullen på flygplatsen….Vi har hyrt en sprillans ny Chevrolet så i morgon efter jobbet drar vi väster ut, spännande värre!

Förhoppningsvis blir det lite fina Texasbilder från Big Bend i nästa blogg… om vi har tur med vädret (idag fick jag lov att köpa handskar- det ska vara nollgradigt i morgon bitti…)

Kanske jag hinner skriva på en blogg i nästa vecka, annars så får det bli ett 14 dagars uppehåll…

Kram på er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.