3 thoughts on “Interference / Diffraction

 1. e-cigg Joyetech

  Hej.
  mycket intressant blogg. Finns det kanske en chans att ni skulle kunna testa e-cigg som är en elektrisk anordning. Det har de senaste månaderna pratats mycket om hur säkra eller osäkra dessa är när det kommer till batteriet och komponenterna i dom,

  Jag har använt en e-cigarett i snart två år ifrån ecocig.se och den har hjälpt mig att sluta röka vanliga cigaretter när inget annat hjälpte men jag är nyfiken på innehållet och komponenterna som används i dem. Kanske skulle ni kunna testa just en från ecocig.se jag är ganska säker på att dom skulle tycka att det var okej.

  Tack för en bra blogg som sagt.

  /Joyetech – JOnas

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.