UTEXPO 2016 – Pristagare inom informatik

Den 26-28 maj gick årets Utexpo av stapeln där studenter visar upp sina examensarbeten och kreativa idéer. I samband med utställningen sker prisutdelning till de som utmärkt sig föredömligt i sina arbeten. Stort grattis vill vi önska årets pristagare.

DDI02

Foto: Esbjörn Ebbesson

Pris för bästa kandidatuppsats i informatik tilldelades Angelica Johansson och Emelie Mörk som läst programmet Digital design och innovation. De belönades för arbetet “Integrering av ett UX-perspektiv i Scrum” med diplom och värdecheck från Halmstad stadsnät.

 

ASP03

Foto: Esbjörn Ebbesson

Simone Askfelt och Arbenita Osmani Hasolli från Affärssystemprogrammet erhöll Jeevesstipendiet, ett stipendium som tilldelas arbeten som inneburit viktiga kunskapsbidrag inom affärssystem. Arbetets titel är “Ekologiskt hållbart med Business Intelligence – Stöd från BI vid ekologiskt hållbart arbete”.

 

13335867_1243105645699511_4859735989468541975_n

Bästa examensarbete på Webbdesignprogrammet tilldelades Gentijan Asani, Christopher Wohlfarth, Petter Romhagen och Erik Wahlström som utmärkt sig med sitt utvecklingsprojekt “Streamline” – ett bokningssystem i samarbete med Heléns Rör. Pris och diplom utdelades av Hemsida24.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *