Webb helt enkelt

PW-presentation-DDI

Igår tisdag arrangerades konferensen Webb helt enkelt i Faculty Lounge på Högskolan i Halmstad. Konferensen anordnas två gånger per termin av ett lokalt nätvärk av webbföretag och igår deltog för första gången Digital Design och Innovation (DDI) programmet från högskolan på konferensen, representerat av programansvarig Pontus Wärnestål. På konferensen diskuteras nya trender inom webbutveckling och design.

Efter en god buffé och mingel fick deltagarna lyssna till föreläsningar om Swift, MVVM samt om forskningsprojektet Give Me a Break. Dessutom presenterades programmet Digital Design och Innovation från avdelningen för Informatik.

Se här för mer information om DDIGive Me a Break och Webb Helt Enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *