Hur ser den digitala mognaden i Halland ut?

Det är en fråga som vi hoppas få svar på genom en enkät som idag skickades ut till medarbetare inom vård och omsorg i Halland. Totalt skickades enkäten till drygt 8500 medarbetare. Fram till den 3:e februari går enkäten att svara på.

Medarbetaren får svara på frågor som handlar om deras erfarenhet och kunskap om att använda sig av digitala verktyg/tjänster/hjälpmedel. Syftet med enkäten är att skapa en uppfattning om hur medarbetarnas digitala kompetens ser ut inom vård och omsorg i Halland.  Tillsammans arbetar vi nu för att alla ska få chansen att svara på enkäten och berätta om deras erfarenhet av att använda digitala tjänster/verktyg och hjälpmedel i deras vardagliga arbete inom vård och omsorg. Tanken är att enkäten ska följas upp i slutet av projektet för att vidare analysera om projektets insatser kan ha haft någon inverkan på medarbetarnas digitala kompetens.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *