Gärds slutseminarium om bildterapi 

Idag har min doktorandkollega Gärd Holmqvist haft sitt slutseminarium, vilket är den sista milstolpen innan disputationen. Hennes avhandling handlar om bildterapi och upplevelser av förändring. Det blev en väldigt givande diskussion, även för oss som lyssnade. Vi fick anledning att fundera över frågor som ”Vad är egentligen en bild?” och ”Varför är det bara kvinnor som studerar till bildterapeut?”. Granskare var Unni Lindström (professor emerita från Finland) och Marta Cuesta (docent här ifrån HH). Bra jobbat, Gärd! 

En tanke kring ”Gärds slutseminarium om bildterapi 

  1. Angela

    Åh! Så intressant. Och Unni! Min handledare, lärare, inre mentor och vägledare. Skulle gärna åhört detta.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *