Afasidagen 10/10 – jag föreläser i Jönköping och Nässjö

Den 10 oktober varje år uppmärksammas afasi lite extra under rubriken ”Internationella Afasidagen”. Afasiföreningen i Jönköpings län har i år bjudit in mig för att föreläsa under rubriken ”Afasi, identitet och sociala medier”. Det är ett hedersuppdrag!

Först blir det en föreläsning på Ryhov i Jönköping (i salen som heter Cymbalen, med start kl 14) och sedan blir det en föreläsning i Nässjö (i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Bäckgatan, med start kl 18). Föreläsningarna är gratis och alla är välkomna!

afasi-identitet-och-sociala-medier-affisch

Föreläsningarna sker i samarbete med Afasiföreningen i Jönköpings län och Studieförbundet Vuxenskolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *