Milstolpe: inskickad artikel #livetsomdoktorand

Capture

Min första artikel är inskickad!

Min avhandling är en så kallad sammanläggning, vilket betyder att den kommer bestå av fyra vetenskapliga artiklar som var och en ska publiceras i olika vetenskapliga tidskrifter. Och idag, så här två år efter att jag påbörjade mitt projekt, har jag skickat iväg den första till tidskriften. Underbart!

Nu dröjer det ett tag innan jag får respons från tidskriften. Det finns tre alternativ: de publicerar den som den är (högst osannolikt), de tycker att jag ska ändra några saker och publicerar den när jag har gjort det (sannolikt), de vägrar publicera den över huvud taget (förhoppnings väldigt osannolikt). Men nu har jag gjort vad jag kunde med den, och känner mig nöjd och stolt.

Nu ska jag gå ut i solen och fira med glass!

En tanke kring ”Milstolpe: inskickad artikel #livetsomdoktorand

  1. Pingback: Aphasia Online| Högskolan i Halmstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *