Historisk spikning: Jessicas avhandling

Aldrig tidigare har någon avhandling från Högskolan i Halmstad handgripligen spikats upp på väggen, men nu är Jessica Arvidssons avhandling ”Sysselsättning och social rättvisa” spikad! Extra roligt då att ämnet är Hälsa och livsstil, och inriktningen handikappvetenskap!

JessicaSpikar3

JessicaSpikar1

Vad är då detta frågan om? Egentligen handlar det om att offentliggöra en avhandling så att den kan granskas av andra innan disputationen. Nu för tiden innebär det att den läggs ut som pdf på nätet, men längre tillbaka i tiden skedde det genom att man spikade upp den på en offentlig plats.

Kom på Jessicas disputation den 13:e maj kl 10, här på Högskolan i Halmstad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *