Hejdå!

Hejsan alla glada!

Nu är det dags för vårt sista inlägg här på bloggen, innan vi lämnar över staffetpinnen till My som är i Singapore. Vi har tyckt att det har vart väldigt kul att få chansen att blogg för högskolan. Känner ni att ni bara måste veta mer om vårt liv i Sydney eller helt enkelt är sugna på att veta mer om studentlivet utomlands så kan ni kolla in vår blogg:
http://nouw.com/feliciasanne

Vi tänkte avsluta vårt sista inlägg med att dela med oss av våra bästa Sydney tips och peppa er om ni ska åka, tvekar på att åka eller är sugna på att åka utomlands. Vi säger bara ÅK.

Våra bästa tips som ni inte får missa om ni någon gång befinner er i Sydney:
1. Coogee Beach Pavillon – bästa stället att hänga på efter en dag på stranden.
2. Bondi Wholefoods – supergott frukostställe med färska och ekologiska råvaror.
3. Sydney Fish Market – stället med bäst utbud av fisk och skaldjur.
4. The Ivy – bästa stället om du är sugen på att ta på dig dansskorna.
5. Gå runt och upplev staden – Operahhuset, Darling Harbour, Harbour Bridge, Royal Botanic Garden, Double Bay och Surry Hills.
6. Bondi Beach- perfekt för surrfing.
7. Bondi To Coogee Coastal Walk – bra söndagsaktivitet, en promenad på ca 2,5 timme.
8. Manly- ta färgan över vid Operahhuset och gå till stranden, det är mycket folk där men värt ett besök.
9. Catamaran Cruise i Darling Harbour
10. Njut.

”Ska man åka?” Klart man ska! Vi är super nöjda över att vi tog chansen. Vi trivs jättebra och dagarna går som bara den! Veckor har aldrig gått så fort som här. Längta hem är inget man behöver oroa sig över,  det är bättre att njuta av tiden. Njut, njut, njut, det är vårt motto.

Sist men inte minst, en liten bildbomb.

Tack för att ni följt oss. Vill ni fortsätta ta del av vårt äventyr så är ni välkomna att kolla in vår andra blogg. Hoppas ni blivit peppade på att själva ta chansen och utmanna er själva med att göra en utomlandstermin! Syns!

Ciao

dhujsgd

egtvse ftygui ftyuio ftguih fyguio gsaf hgsuajfsa jokpa huhih regew guik tfgyuihoj  ghjk fgvhbjnkl sfhshf zfaihsla sahfsa shfjsdgd ftghjk ghjkm hsfsdhf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *