En riktigt söndag

Hejsan!

Igår hade vi en riktig härlig söndag. Vi började dagen med en morgon prommenad runt stan vid 7.30. Det som är så bra med Sydney är att det finns mycket vatten i stan (läs hav), vilket är skönt. Det gör att man inte känner sig helt instängd bland höghus. Även fast vi bor mitt i stan så tar det bara 5 minuter ner till närmaste vatten. Blandningen av stad och hav gör Sydney till en väldigt bra stad.

Vid 9.00 gick vi till Bondi Wholefoods (som ligger i Surry Hills) för att äta frukost. Här serverar dem super hälsosam mat. Vi käkade Acai Bowl – vilket är en super nyttig hälsobomb (se bild nedan). Acai är ett pulver man kan ha i smoothies och liknande som är gjort på Acaibär. Jämfört med blåbär innehåller Acai 3-6 gånger så mycket antioxidanter! Bäret är också rikt på vitamin B1, B2, B3, C, E samt mineraler som järn, kalium, magnesium, fosfor och kalcium. Toppen tycker vi!

Efter frukosten gick vi hem och pluggade, det fick bli en riktigt plugg söndag eftersom vi valt solen alltför många gånger istället för plugg på fredagar (fredagarna är utsatt för C-uppsats plugg).

Kvällen avslutades med Skype samtal med nära och kära. Vi gick och la oss tidigt denna söndag för att orka med den kommande veckan på praktiken.

Ciao

ghbjnkmlo

guhij

ftcgvhjb

dfgyhujkl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *