En klassisk dag på jobbet

Hejsan! Nedan får ni se hur vår dag i bilder ser ut. En typisk dag för en intern i Sydney.

Vi startar dagen med gym eller uteträning vid ca 6.15. Till frukost blir det ofta bananpankaka, smoothie eller gröt. Kaffe och tea är ett måste, Sanne kör tea och Felicia kör kaffe. Sedan beger vi oss till jobbet, Sanne kör tunnelbana och till jobbet tar det ca 35 min dörr till dörr. Felicia går till jobbet och det tar ca 10 min, vilket är super lyxigt! Vi båda börjar 9.00 och jobbar till 17.00. Vi har ingen pauser under dagen, mer än en timmes lunch. Men ibland kan man få springa ner och hämta lite kaffe och andra varma drycker till alla på kontoret.

Vad vi gör på jobbet? Det är allt från social medier, PR, content marketing, research och lite allt möjligt som har med marknadsföringsaktiviteter att göra. Super kul har vi! Det märks verkligen att man lär sig väldigt mycket av att göra saker i praktiken. Se upp vi kommer att vara farliga när vi kommer tillbaka.

Vid 17:00 är det dags att tacka för sig. Dagarna bara spinger iväg här nere. Att vi redan nästan har gjort 50% av vår praktik känns overkligt.

Träningsaktivitet? Vi kör lite olika träningspass beroende på vad vi känner för. Våra tre favoriter har blivit:
– Gym, uppe på högsta våningen I byggnaden har vi ett gym med 360grader view.
– Trappinternvaller & utegym.
– Simming upp på vår rooftop, vi har den optimala poolen för detta

hgjnklm           fghjbk

ghjbk
cghvjbnk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *