Våra bästa Sydney tips

Att vara turist är alltid lika trevlig! Vi har hunnit med en hel del här i Sydney på våra snart 37 dagar. Det bästa när man åker och har praktik utomlands är att man ”bara” jobbar och sen är man ledig. Visst tänker ni…C-uppsatsen då? Jo, klart vi sitter med den lite då och då, men vi vill också hinna njuta av vår tid här. Så helgerna går 100 % åt till olika aktiviteter. Sen får varadagarna vara lite mer jobb – och pluggfokuserade.

Här kommer våra bästa tips. Enjoy the tips!

  • Trumvirvel…..Operahhuset. Det är faktiskt otroligt fint. Även fast det bara är en byggnad så är det en himla fin byggnad och man förstår varför det blivit ett slags landmärke för Sydney.
  • Bondi Beach, en otroligt fin strand med mycket liv och aktiviteter. Här ser man alla träningsfreak springa runt i sanden på morgonen och alla surfare ligga och plaska på dagen.
  • Coogee Beach, ligger i Sydöstra delan av Australien och är en lite mer intim strand. Inte lika stor som Bondi och har en mer chill stämning. Pavilion är en restaurang som ligger precis vid stranden och den är helt fantastisk, rekommenderas varmt.
  • Surry Hills, här finns alla mysiga gator med restauranger och annat gott

Detta var bara några ”typiska” turist tips. Vi får återkomma med mer ”local” tips när vi hunnit upptäcka lite mer.

Ciao
skarmavbild-2017-02-08-kl-22-10-00

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *