Gods own junkyard

Lördagar och söndagar är det marknad på Brick Lane i Shoreditch. Där säljer de allt från mat till gamla begagnade kameror. Så vi började söndagen med att åka dit för att vandra runt och gå på vinyljakt. Dock är vi alla panka, så man får ju drömma istället för att köpa när man hittar den amerikanska versionen av The Clash i första upplaga…

Efter det tog vi overgrounden i över en timme. Vi vandrade i bostadsområden långt öster om London och hamnade tillslut på ett ställe som heter Gods own junkyard. Stället ligger mitt i ett klassiskt svensson bostadsområden, i en gammal garagebyggnad eller så och fungerar som bar/café. Hela inredningen är gamla neonskyltar, allt från mer vanliga saker till kända installationer som använts inom konstutställningar och filmer. Var som att vandra in i en neondröm! Så fantastiskt häftigt ställe!

Bredvid denna trippiga installation till café hittade vi en liten skum bakdörr, som ledde in till ett lokalt bryggeri där de öppnat en bar och serverade sin egen öl. Efter att ha spenderat några timmar där började vi dra oss tillbaka inåt staden och snubblade in på en bar där tre band spelade. En stad där ingenting är stängt söndagar är den bästa typen av stad!

 

 

David

 

img_4292  img_4298

img_4297

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *