C-uppsats

Något som jag har insett att jag har stora problem med, så är det att komma ihåg att detta bara är en termin och framförallt att jag snart måste börja skriva min c-uppsats. Att planera mitt skrivande av examensarbete samtidigt som jag har fyra andra uppgifter och tusen andra distraktioner dagligen är problem!

Men igår tog jag i alla fall tummen ur och ansökte om diverse stipendier för att kunna genomföra den månadslånga resan vi behöver göra för att samla information!

Annan besvärlig sak är att hela tiden skifta språk. När jag börjar skriva på svenska, börjar jag automatiskt svara folk på svenska, och tvärt om. Att dessutom hela tiden försöka prata tyska med tyskarna, prata fake-franska med fransmännen och danska med danskarna gör inte saken bättre! Kommer förmodligen inte kunna prata något språk flytande när jag kommer härifrån.

Förresten – har jag nämnt att brittiskt kaffe är sämst? Lever för tillfället på snabbnudlar och snabbkaffe. Vad jag saknar mest i Sverige är min kaffebryggare.

 

David

 

img_3876 img_3869

Matmarknad på Brick lane, Shoreditch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *