Brighton

I början av veckan var äntligen alla grupparbeten presenterade och godkända. Därför ansåg vi att det var dags för semester och köpte biljetter ner till havet. Det positiva med Englands tågnätverk är att det sträcker sig över hela landet, och ännu bättre – tågen är faktiskt i tid och går jämfört med SJ!

Så vi lämnade staden svintidigt och kom fram till Brighton där vi åt en enorm engelsk frukost. Nästa stop blev piren, vilket kan ha varit det mest klyschiga, charmiga och samtidigt fascinerande stället i hela staden! Den här stereotypiska piren med berg-och-dalbanor, sockervadd och annat existerade där!

Eftersom vi dock åkte dit i november var vi ungefär de enda där. Det var svinkallt, blåste från havet och vi alla tappade känseln i fötterna efter ca 30 minuter, MEN det var helt klart värt det! Brighton i stort sett var helt blått denna här dagen, havet, himlen och ljuset gjorde hela staden vackert kallt grå/blå.

 

David

img_3939 img_3960

Den klassiska piren och O & M på stranden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *