Grupparbeten

Avslutade förra veckan med att ha familjen på besök i London och började den nya med att oturligt nog bli matförgiftad. Det har gjort denna vecka ganska händelselös, bortsett från de få stunder jag haft ork att åtminstone försöka plugga.

Så, först ett tips – undvik Colombiansk street food i stadsdelen Camden. Det var gott, men inte så gott att det var värt att bli matförgiftad av!

Precis som i Sverige är många av lärarna här väldigt förtjusta i grupparbeten, och precis som i Sverige är dessa grupparbeten oftast en plåga! I en marknadsföringskurs fick vi i uppdrag att undersöka ett företags marknadsföringsstrategier i grupp och jag hamnade utplacerad i en grupp med tre andra. Problemet med grupparbeten, speciellt de där läraren väljer grupperna, är att man ALLTID hamnar i en grupp där ingen gör någonting! Tror det är den största likheten mellan svenska och engelska universitet än så länge…

 

Men bortsett från faktumet att grupparbeten och matförgiftning suger så är utbytesstudier än så länge fantastiska! Att bo på tolfte våningen, med utsikt över Regents Park från köksfönstret är den perfekta platsen att plugga!

 

David

 

img_3852img_3853

Utsikt från köksfönster och sovrumsfönster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *