Bowling

Hallo!

Nyss hemkomna från från ett studiebesök här i Biberach. Vi besökte företaget LIEBHERR som producerar lyftkranar men även diverse komponenter för exempelvis flygplan, kylapparater men framförallt våran favorit, VINDKRAFTVERK. Väl där fick vi en rundtur på den gigantiska industrin som ligger här i staden vilket inriktades enbart till lyftkranstillverkning. Rundturen varade i cirka 3-4 timmar och var över 5 kilometer. De gigantiska hallarna där produktionen sker sträckte sig över 2 km och var 100-150 meter breda.

Låter kanske inte så rockigt men ingen av oss har tidigare varit på ett sådant studiebesök, så bra att packa ner det i ryggsäcken. Tyvärr fick vi inte ta några bilder inne i byggnaden men fick åtminstone en på oss i de snygga västarna med en kran i bakgrunden.

14467157_10157587426850002_1806939129_o

Åter till ännu en update från veckan. Som tidigare nämnts var vi i torsdags på High Rope Course utanför Biberach. Det va så himla roligt! Det var en ganska stor park med flera olika banor med olika svårighetsgrad, och höjder. Självklart fixade alla av oss den svarta och mest utmanade banan! Dock var den väldigt jobbig och fysiskt krävande så vilken träningsvärk man hade dagen efter…

Men nog med babblande för nu blir det bowling med gänget…
Go team Schweden!

1 2 4 5 6 8

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *