Det är tur att vi är flera

Veckan har sprungit iväg igen och jag har brottats med många stora frågor den här veckan. Frågor kring hur det kan vara så lätt att föreställa sig hur man ska leva sitt liv men hur svårt det är att faktiskt göra det i praktiken, vilka val man ska göra som gynnar sig själv och andra mest. Hur man ska tänja på gränser, gå ur sin comfort-zone och också så små frågor som hur mycket eller lite mat min plånbok har råd att fylla mitt kylskåp med. Det är inte bara att vara vuxen. Det är ansvar för stort och smått, och varje handling för en framåt åt ett eller annat håll.

Det är tur att vi är flera som är på samma plats i livet som jag, som också irrar runt och försöker hitta sig själva, som försöker förstå vad lagom är, vad kärlek är, vad förväntningar innebär och vilken röst man verkligen ska lyssna mest på. Jag faller lätt, snubblar framåt och dömer mig själv hårt. Det hände mig i slutet på förra veckan och jag har ägnat veckan åt att resa mig upp och inte slå mig själv för hårt för de misstag jag gör. Det är svårt att göra en personlig utveckling, ännu svårare att visa den för andra som har en förväntad bild av den man är. Kontentan är som vanligt, livet är livet, med allt vad det innebär.

Idag gillar jag livet på ett sådant där, vill krypa upp i soffan med raggsockor och den jag tycker mest om och bara vara sätt. Jag ska inte göra precis det idag, men jag ska lösa livets frågor med en god vän och sen ska jag avsluta kvällen med bio. Små höjningar av den vanliga lunken man vanligtvis vandrar i.

IMG_0876

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *