Läromedelsanalys

Det är lördag förmiddag och jag sitter och studerar läromedelsanalys. Jag vet inte vad det är med det där ordet, men varenda gång jag tänker det/ säger det högt eller skriver ner det så börjar jag gäspa. Det kan ju vara så enkelt att det finns begrepp som är betydligt mer lustfyllda och intressanta än begrepp som innefattar att analysera matematikböcker för mellanstadieåldern. Men vad vet jag, det finns säkert några här ute i etern som tycker att det är fantastiskt roligt. Grattis till er säger jag.

Jag har försökt vara lite produktiv nu denna morgon så att jag kan ha eftermiddagen fri till helgmys, en skön promenad och god mat med gott samvete. Om det är något som är bra med att vara prestationsinriktad är det att saker och ting blir gjorda fort som attan för att slippa känna pressen och den egenskapen använder jag mig gärna av i skolsammanhang. I resten av livet kan den få tonas ner, men här får den fritt spelrum. Jag menar, det är ju mycket skönare att njuta av livet när det inte är hur mycket som helst som hänger över axlarna samtidigt.

Min motivation för att klara av uppgiften idag är shopping. Jag vet inte riktigt vad som har farit i mig, om jag var alldeles för isolerad på ett berg hela sommaren eller om jag fått en knäpp, men att handla kläder är det roligaste jag vet just nu. Jag tänker på jeans, snygga tröjor, ännu snyggare skor och balla outfits. Man kan inte handla för mycket tycker huvudet, men min plånbok börjar snart säga stopp. Men kan ni tänka er, man studerar, man gör det bra, och sen köper man ett par riktigt snygga jeans som man kan gå och le lite åt. Det är en rätt härlig känsla, oavsett om den är så simpel som att den kommer från konsumtion.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *